söndag 19 oktober 2008

söndag

nu är det bara söndag kvar sen är denna helgen med slut. Trist. Igår tränade jag först sen när Alwin sovit middag körde vi in till stan. Björn behövde ett par nya jeans, sen åkte vi till Mats o Anette för lite fika, jätte god äppelkaka hade hon gjort :)

När vi var där fick vi sms från Jennie .... dom var uttråkade så dom kom hem här, vi laga lite kycklinggryta, nytt recept men väldigt gott blev det. Sen tjabba vi lite o hade det allmänt trevligt. Idag blir det besök i Rinkaby, lite middag med mormor o morfar också. Alwin har ju varit förkyld nu nåra dagar o igår fick han sån hemsk hosta, men idag är det mycke bättre, så hoppas han inte lyckas smitta ner min mormor o morfar igen som han gjorde sist :)

Är snart das o gå ner o väcka mannen med, börjar ju bli hungrig. Nu på förmiddan har jag tänkt att montera ner en stor garderob som är halvsönder, som vi har i blivande gästrummet. Har ju fått hit en säng nu, så nu är det äntligen dags att börja göra ett rum av det rummet :) Just nu är det bara en samlingsplats för allt annat. Vi får köra till tippen nästa helg o slänga en del, har ju lite från badrummet som ska slängas o då en garderob.

Pratade sopsortering igår, dom ska ju ändra reglerna nu den 1/11 .... det ända man får slänga i brännbart efter det är typ kaffesump o blöjor. O det ska dom ha över 2000kr om året för, nej tack. Här kommer vi fortsätta slänga som vi alltid gjort, men man får väl byta ut påsen man slänger allt i för plastpåsar (icapåsar) får man ju inte heller slänga i det brännbara tydligen ..... sånna här bekymmer har vi husägare ;)

Ha en trevlig söndag mina vänner för det ska jag ha .... o imorrn ska jag inviga badrummet :) *längtar*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med dig angående denna jävla sopsortering. Man har väl ett liv ochså? Och sen har jag tänkt på en sak, papperspåsarna ingår ju i kostnaden, de är så kallat gratis, då borde ju plastpåsarna till det brännbara vara det ochså numera, inte sant?

Anonym sa...

Håller med ! Jag kommer inte orka hålla på att sortera ALLT! Menar man betalar så pass mycket för att ha soporna o så ska man inte få kasta saker där i.. ja herregud! Men vet du om man får andra påsar till?? Vi har inte fått ngn info! Kram