måndag 27 oktober 2008

Helgen

gårdagen gick över förväntan mycket bra :) Alwin var inte ås busig o stökig o hundarna var med lugna :) I lördag svar vi ju på jakt efter packning till blandaren i duschen. Köpte på eko men inte fan fungerade det, o den ena packningen gick itu. Så igår åkte vi till biltema o köpte en sats med 50stycken i olika storlekar, men det funkar ff inte. Antingen läcker det från höger eller vänster. Helskumt. Mats skulle nog komma hit o kolla på det. Visst vi kan köpa ny blandare men om denna nu fungerar o det är nåt annat fel .... så är det ju bättre o kolla det först. Så vi får duscha i badkaret sålänge helt enkelt, går ju det med :)

Idag har vi varit o handlat. O nu är tvättmaskinen igång, korgen var helt överfull o Björn klagade på att jag ff inte tvättat hans jeans :) men nu är den igång iaf. Får se vad eftermiddan bjuder på. Eventuellt skulle Tina komma på fika om hon har tid o om hon har en bil så vi får se. Annars kanske jag o lilleman tar en promenad om det ff är fint väder i eftermiddag.

Har beställt bra schampo o balsam nu med, kommer väl imorrn kan jag tänka. Får se om det gör nån skillnad på håret. Tog mellan priset .... Frida rekommendera ju Kerastase, men det gick på 200kr mer o så rik är jag inte :)

Imorrn o på fredag är det jobb, 8-16 ... gött med pengar. Vink

Inga kommentarer: