torsdag 2 oktober 2008

snart slut

nu är denna veckan med snart slut. Tycker inte det var längesen det var fredag :) Men imorrn är det ett nytt avsnitt av Greys anatomy igen :) Jobb imorrn med men det är lövely o sluta redan kl 13. Har bara en tvätt imorrn med så det är ju sådär lagom chill. Direkt efter jobb ska jag köra till friskis för o träna lite, Alwin är på dagis till strax efter 15, bara för jag ska hinna med o träna :)

På torsdag i nästa vecka ska dom ta kort på dagis, hoppas Alwin blir bra :) Ska iaf ha gruppbilden oavsett så :) Men hade varit kul om de enskilda korten blir bra, perfekt julklapp ju :)

Får ju ha en badrumsuppdatering med ju, idag ahr pappa lagt värmeslingorna o flytspacklat o imorrn ska han sätta fuktspärr på väggarna o lägga nåt matta på golvet som man ska ha innan klinkersen läggs. Så det är väl klart o börja sättas kakel i nästa vecka, spännande :)

Alwin han har börjat drömma mardrömmar om nätterna så han vaknar 2-3 gånger i gallskriker, sen skriker o gråter han så han skakar stackaren. Ingen som vet vad för hemskt han drömmer ju.

Ja vad mer ..... har väl inte varit sådär mycke mer.

Inga kommentarer: