fredag 15 augusti 2008

härliga fredag

änsålänge har solen skint men nu börjar det mulna på ser jag. Jag som tänkte åka in till stan o leka i tivoliparken. Men får se hur det blir med det, ska iaf gå en runda på stan o kolla kläder på lindex o sen ska jag o Tina luncha o sen promenera medans Alwin sover :) Perfekt. Hoppas det inte börjar regna bara, men enligt smhi ska det va uppehåll.

Den 27 december ska jag, Frida o Annie kolla på Jesus Christ Superstar i Malmö, ska bli kul. Vet förvisso inte vad musikalen handlar om men den är säkert bra, trevligt o hitta på nåt med tjejerna med ju :)

Igår blev det ju då ingen date med Tina, men fick ett sms av Jennie som undra om vi skulle med till eko på eftermiddan o det banga vi ju inte för. Sen blev det fika o lite snackande hemma hos henne sen. Känns bra o ha o göra om dagarna så man inte bara sitter hemma o väntar på att klockan ska gå.

Mats ligger på sjukhuset nu igen, han har så ont i hela ryggen så han kan inte gå. Detta är 3:e gången han är på sjukhuset för detta, så har han fått en tid till smärtkliniken om nån måndag, men så här kan han ju inte ha det fram till dess. Så ligger han kvar ikväll ska vi in o hälsa på honom. Alwin kanske kan munta upp honom lite :) Det är han bäst på.

Hepp .... kanske ska åg ut o kolla lite på den nya Teletubbies filmen :) *haha*

Inga kommentarer: