tisdag 12 augusti 2008

fortsättning tisdag

dagen har trots allt blivit helt ok. Efter att Alwin sovit middag åkte vi in till maxi för lite veckohandling. Sen har vi busat massa här, o nu sitter lilleman o kollar på Teletubbies. Ska snart börja förbereda maten med för älsklingen kommer ju snart hem :)

I helgen ska vi på grillfest uppe hos Cecilia, Viktor o Anton. Cecilia är då min kusin o de andra sambo o barn :) Blir ju knappt att man träffar Karlssonsläkten nu när inte farmor finns mer, ok hon har varit borta i många år men det var bara hos henne vi samlades allihopa nån gång då o då, så trevligt att nån har ork att bjuda alla :)

Verkar bli att vi ska ha grillfest med Björns jobb den 13 september, lite sent men den enda helgen alla kan. Första helgen i september är väl lediga också men då kunde inte chefen o honom vill vi ju ha med. Haha. Nej skämt åsido, det är kul om alla kan vara med. Får se vad vi kan skaka fram o bjuda på o sen hoppas att det är väder så vi kan grilla.

Mailade ju den där som jag var på intervju hos men har ff inte fått nåt svar. Jobbigt när man inte vet om jag får det eller om det är kört, kan ju vara som så att hon bara inte haft tid o ringa, men men .... mailet bör hon ju ha fått o då kunde hon ju hört av sig. Antingen med ett ja eller nej eller helt enkelt att hon inte bestämt sig än om det är så. Jaja livet är aldrig lätt.

Veckan som är kvar bjuder på date med Tina en dag sen får vi se. mamma är ju ledig imorrn igen men hon skulle till frissan o sen ska hon iväg o handla med mormor o morfar. Hon lånar ju deras bil nu när saaben är på verkstad pga rådjurskollisionen.

Det har verkligen regnat hela dan, så drygt, men vår gräsmatta börjar bli lite grönare nu så det är ju positivt :) Har ägnat dagen åt att tvätta, så nu ligger det bara ett spjälskydd kvar som tvättas när jag orkar :) Ska ju inte användas på ett tag ändå, blir väl till nästa bebis när nu det blir :)

Haj å ivaj

Inga kommentarer: