söndag 20 april 2008

solsken

är hur underbart väder som helst idag, igår var det med fint men det blåste lite kallt igår. Var på bio igårkväll, kollade på 21. Den va jättebra, o skönt o komma hemifrån lite med :) Ida var här o "passa" Alwin medans han sov :)

Idag har jag varit o slängt 2 påsar med skor o 1 påse med kläder till eriks hjälpen, o sen slängt massa annat i soporna. Sjukt jäkla tråkigt o flytta ska jag säga .... så mycke skit man samlar på sig som man måste kasta iväg. Menmen så är det väl, får hoppas jag slipper flytta mer i mitt liv. Men om 1 vecka är vi på G. Är massa folk så tror bara vi behöver köra typ 2 gånger, har ju 2 släp med :)

Förkyld har jag med blivit o är på sjukt dåligt humör pga den månatliga påhälsningen. Lilleman ligger o sover, han vakna skit tidigt idag så han fick sova nu innan lunch, han får helt enkelt äta sen. När han vaknat o ätit ska vi köra ut till Rinkaby. Jag o Alwin ska vara där så ska Björn ta pappas bil o köra o köpa sandlåda o sen ut till Ovesholm för o köra kaninbursrester till majbrasan. Sen ska vi grilla o äta baguetter ikväll i Rinkaby *jumjum* I love grillat kött :)

Alles för nu!

Inga kommentarer: