måndag 21 april 2008

ännu mera sol

måste bara rekommendera en film vi såg i fredags. "27 dresses" den var jätte bra :) enligt mig iaf o bra enligt Björn :)

Idag skiner solen igen, lövely. Har varit ute o gått en runda, uppom stan o köpt pärmar, badbyxor till Alwin o en bikiniöverdel till mig. Så nu är det bara passen som fattas sen är vi redo att åka till da Turkland :) haha. Bikiniöverdelen är skit fin, inköpt på lindex, men underdelen som var till var hemsk så jag får ha ett par gamla svarta som jag redan har, blev jätte fint iaf. Eller ja så fint som det kan vara på en hängig och småfet kropp :) Efter stanbesöket var vi en sväng på floravägen o drack kaffe o åt bullar hos Tina, mycket trevligt i solen :) Sen sprang Alwin lite på baksidan där, gunka o spred jord lite härvar:)

Snart kommer älskligen hem, så då blir det till o äta lite. Blir bara falukorv men det får ju gå det med. Skönt att ha Alwin på dagis imorrn :) Han har varit sjukt busig o dum i förmiddags. Han har fördärvat vår skrivare, stått o dragiti släden där färgerna sitter så han har slitit bort en plastgrej som håller fast den, så det blir till o köpa en ny längre fram. Skriver ju inte ut så jätte mycke men tradit ändå eftersom vi precis köpt ny färg till hela skrivaren. Ahja, sånt som händer.

Igår grilla vi ju hos mamma o pappa, det är ju så sjukt gott med grillat. Blir till o köpa en grill med nu när vi flyttar :)

Hepp det var väl allt för nu :)

Inga kommentarer: