söndag 13 september 2009

får la ta o uppdatera avd som hänt denna helgen. I lördags gick jag o mamsen på stan, hittade kläder till bröllopet den 10 oktober. Känns dock som det lbir lite mörkt, men det är ju trots allt höst då, får pigga upp med fina smycken :) Köpte en plommonfärgad blus o en svart kjol, sen hitta jag en likadan kjol på hennes shop på näter i mörkgrått, så den beställde jag, ska lämna tillbaka den svarta :) Blir det inte fullt så mörkt. Lär säkert både få komma dit o komma hem igen trots mörka kläder :)

Sen på kvällen igår var vi i Rinkaby på middag, grillat o bakpotatis till det *jumjum* Alwin började hosta igårkväll men tänkte inte så mycke på det. Sen imorse kl 6 började han igen o höll på till ca 9. Björn ringde 1177 o fick rådet att åka till närakuten. Sen sluta ungen hosta så vi avvaktade. Vi åkte till 2 bilfirmor (de enda som hade öppet) då vi pratat en del om att köpa bil innan vi måste lägga ut massa pengar på den vi har. O när man tänker på det så är det rätt så många fel på den vi har idag bla. knakar som fasen när man lägger i backen, hastighetsmätaren lägger av för en stund ibland då o då, nåt fel i radiodisplayen, passagerarlåset funkar ej mm mm mm. Sen behöver vi byta kamrem om 400 mil o även ny sommardäck till våren så ja ... inget kul. Vi fastnade iaf för en Ford Mondeo -06 skit fin är den. Ska hämtas på onsdag :) Yay. Nu när vi har lite mer pengar över i månaden så gäller det att byta upp sig. Köra lite säkrare o Alwin får plats + att man kan utnyttja framsätet trots att Alwin sitter bakom :)

Iaf så började Alwins hosta tillta när vi fixa papper med bilen o hans andning började kännas mer jobbig. Så vi åkte inom akuten, allt som allt tog det 30 minuter o då väntade vi ändå 15 minuter mellan hans inhalationer. Fick flytande bricanyl utskrivet. Sen nu ikväll har han fått feber med .... får hålla han under uppsikt. Han sover så gott nu iaf, hoppas hostan håller sig borta i natt stackaren. Hoppas det inte är flunsan han fått, men nu har vi ju iaf fått lite medicin :)

Långt inlägg utan bilder men den som pallar har ju iaf läst klart :)
Hej!!

Inga kommentarer: