onsdag 10 juni 2009

skattepengarna kom igår weeehoooo, oki de är på vårt gemensamma sparkonto o ska sparas till bättre saker. Hade vatt fasen så gött o haft lite mer än 11.000 själv o kladda för o givetvis spara lite :) *haha* men dom gör väl sig bättre som buffert misstänker jag.

Idag blir det lunchdejt på stan med Amelie :) O ikväll är det dags för me & i party hos jennie, ska ta med mig Alwin då det börjar redan k l18 så Björn hinner inte komma hem. Men det ska nog bli bra han o Elias leker ju ändåså :) Jennie sa att det var en del rea o så så lite får man kanske shoppa :)

När jag lämna Alwin på dagis idag såg han ju Moltaz, som han älskar säger han. Sen när vi kommer in i lekrummet kommer Moltaz springandes fram till Alwin o sen börjar dom köra med bilarna. Dom är ju så söta. Synd bara att Moltaz kommer stanna på Nallen när Alwin flyttar över till Jätten, men han har ju fler vänner där :)

Ja snart dags för sommarjobb då, börjar på måndag med en 7-16 dag, farmor o farfar ska passa Alwin då dagis har planeringsdag, dom kommer ha så kul så :)

Igår gjorde jag o Alwin iordning en belöningslapp till honom, så när han kissat på pottan får han sätta upp en stjärna. Verkar funka o ge han en liten push. Så igår hade han kalsonger på sig från 16-19, stort framsteg här *haha* ska försöka ha han utan blöja när vi är hemma, men det blir ju ett avigt tjat o fråga om han är kissig hela tiden, men det är det värt om vi kan slippa blöjorna :)
Lägger upp en bild på en närsynt Alwin :)

1 kommentar:

maria sa...

ja det e gött med skattepengar, men som du skriver, de skickas tillbaka till huskontot igen haha