måndag 16 februari 2009

nu har ju Alwin varit nästan helt frisk i 2 veckor så nu är det dags för sjuka igen. Han fick hög feber igår o sen en hemsk hosta. Febern är lite bättre men hostan är där, han har fått en massa småsmå röda prickar runt ögon och mun med. Vet inte om det beror på hostan, men bvc tyckte vi skulle avvakta till imorrn.

Igår var vi i Rinkaby på middag, kalopps bjöds det på. Så smaskigt. Mamma kom med ett förslag att hon ska höra med sitt jobb om jag kan få lite jobb där med, dom skulle tydligen anställa nån på lagret, det kan ju jag göra :) O sen avlasta mamma lite, för om vill tydligen lägga över mer än hon har tid med på henne, hade ju varit perfekt :) Men vi får se vad dom säger.

Mamma o pappa ska göra sig av med sitt akvarium, o undra om vi kände nån som vill köpa det billigt. O Björn har ju velat ha ett akvarium jätte länge o Alwin älskar fiskarna. Så vi får se om vi kanske rent av köper det :) Hade passat bra att ha det i köket vid en tom vägg där vi hade en byrå innan ..... så vi får se hur vi gör :)

Det var väl uppdatering av vad som hänt här i vårat liv .... :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Aaah jobba me mamma! Bästa bästa ju! =)