torsdag 26 juni 2008

kattj*vel

blir så in i vassens irriterad på Samus. Hon har fått för sig att hon tycker det är skit kul o pissa inomhus. Ibland är det precis som när hon inte får som hon vill så pissar hon. Har väl gjort det nu en 6-7 gånger den senaste veckan. Idag såg vi att hon pissat på en minihandduk som låg på mattan i stora rummet. Sen har hon ju pissat ner Alwins solhatt, visst den ska inte ligga på golvet men det ger inte henne rätt o pissa på den för det. Vi har gjort allt, bytt kattsand bytt mat, skiftat ställe på matskålarna. Läste nånstans att det sista man kan testa är att stänga in katten i ett rum med kattlåda o mat, typ på natten o när man inte är hemma. Så lär dom sig att dom ska kissa i lådan, för dom kissar ju inte där dom har maten sägs det.

Idag har jag o Alwin varit på eko o köpt duplo lego o häckasax. Sen i eftermiddags träffa vi Tina, så vi var på barbacka o fika o sen gick vi en runda på stan. Sen på vägen hem körde jag inom kids corner o babyproffsen. Köpte en ny kudde till Alwin, sen hitta jag ett trilla-ej-ur skydd till växasängar, som vi nog ska köpa. Hade varit kul o kunna börja använga växasängen ju, men det går inte om vi inte har ett sånt skydd för han ligger ju inte still o sover precis :)

Lillemannen har blivit superförkyld nu med, tur han inte ska på dagis förren måndag, får hoppas det gått över tills dess. Undra var jag ska hitta på för nåt tills det är dags för sängen. Björn putsar på hojjen, sen vi nio ska han o peppe ut o springa ..... hade behövt rensa ogräs men det är inget som direkt lockar idag :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det kan faktiskt vara så att katten är förvirrad efter flytten, det är mycket vanligt, så jag hade provat att hjälpa den genom att göra som du sa, stäng in henne så hon förstår.