söndag 29 juni 2008

idag blev det kokta fläsket stekt ....

Samus pissa i hallen IGEN .. Björn o Alwin skulle ut o leka o lämnade katterna inne, sen när dom gick in för o fika hade hon pissat i hallen. Så nu sitter hon instängd i ett rum med låda o mat o vatten. Får se om hon lär sig av detta annars vet jag inte vad vi ska göra. Får kanske bara stänga in henne om vi ska åg ut, men det är ju drygt det med. Så nu vet vi ju att det är i ren protest för hon inte får gå ut när hon vill, så därför pissar hon på rent kiv.

Nu är jobbehelgen snart slut, ok helgen är slut men ska jobba imorrn med o sen är jag ledig på tisdag. Sen är det bara att på det igen med 2 kvällar på raken *puh* Känns som man inte ens orkar vara social när jag väl är hemma, sjukt trött o irriterad. Jaja bara 2 veckor kvar nu sen ska vi ha lite semester *lövely* Hoppas på bättre väder med, men odm har ju lovat bättre väder nu i mitten på veckan som kommer så vi får helt enkelt se :)

På lördag kommer Frida på besök :) Alltför sällan man träffas ju så får passa på medans hon är hemma :) Vi funderar på att åka till ikea med nästa helg, får se om det blir på söndan eller om vi väntar. Ska ju köpa lite smått o gått :) Se om någon vill passa Alwin med, lättare o åka dit utan honom o slippa rätta sig efter hans mat o sov tider :) Kan man snabbt gå igenom ikea o ta det man ska ha :)

Ne får gå ner till mina kokande ägg ;)

Inga kommentarer: