söndag 6 december 2009

så var denna helgen med över. Tycker tiden går så sjukt fort nu, men desto fortare blir det ju julafton :) Igår var jag o Alwin i Rinkaby, först på lite julmarknad o träffade tomten sen blev det god mat på kvällen. Lax o mammas supergoda sås *jumjum* idag har vi farit rundor för att kolla på köksbord, blev bra till slut :) Inte ofta vi kan bestämma oss för samma :) Men ibland lyckas det tydligen.

Imorrn är det skola, blir enbart plugg inför tentan på torsdag, får ha alla böcker o alla anteckningar med sig så hoppas det går bra. Suttit lite med det i förmiddags så jag har frågor att få svar på imorrn :) En del kommer nog sitta hemma o plugga, men känns bättre att vara på plats så man kan få hjälp direkt om man kör fast.

För passa på att även här önska lille C grattis på 4 veckorsdagen, känns som bara typ 1 vecka sen jag fick samtalet att gumman blivit mamma :) som sagt tiden går fort o snart är dom säkert hemma med :) längtar efter att få träffa lillapyret o hans mamma såklart :)

Nu är det alldeles snart dags för bingen, är så hemskt trött om dagarna, säkert bara för det är så grått o trist om dagarna om det hjälper ju inte till att det är beckmörkt kl 16 o ff mörkt typ 8 på morgonen. Drygt!
Natti o hej!

1 kommentar:

Amme sa...

Naw, va gulligt skrivet gumman! Tack för tankarna. Puss & Kram