onsdag 18 mars 2009

jisses vilket underbart väder det varit idag. Har ju dock jobbat hela dan, men var ute på både på förmiddan o eftermiddan. Handla till en dam på förmiddan o eftermiddan var jag ute o promenerade med en annan, sen satt vi kvar ute i solen o bara njöt. Me love vår. Hoppas den är här för att stanna.

Fick reda på idag med vem jag ska gå för i sommar, är ledig midsommarhelgen i allafall, jobbar bara på själva midsommarafton till 15 så det är ju lungt :) Ska väl inte fira nåt sådär speciellt men härligt o bara grilla o umgås, får se var det blir är ju ett tag till :) Ett chill schema i allafall, en hel del 16 dagar men när man väl är på plats går ju 1 timmer till :) Ja .... vad mer .... inte så mycke. Skönt o komma hem så här sent, får då är det ju bara att laga lite mat sen kommer älskling hem :) Eller ja 1 timme till. Kanske ut o gå en kvällspromenad allihopa sen .... se hur populärt det förslaget blir :)

Idag fyller svärfar år GRATTIS!!!! ska fira han på söndag, förslaget var att vi skulle dit ikväll, men det kändes som det kunde bli lite stressigt, o sen att Alwin varit länge på dagis så är han rätt så slut sen på kvällen. Så nu hinner vi utan problem köpa present också :)

Hej!

Inga kommentarer: