fredag 25 juli 2008

sommar

det är ff helt underbart väder, upp emot 30 grader om dagarna :) Igårkväll var Ida, Stefan o Stefans lillebror Rickard här på besök. Dom kom ju hem från Bulgarien i onsdags så passa dom på o hälsa på oss med :) Fick lite presenter, så fina så :)

Idag bär det av in till stan. Ska på lunchdate med Amelie, gotte. Blir kanske en glass på torget med vem vet. Imorrn blir det party party, Alwin ska lämnas bort o det ska bli ett sjuhelsikes party här :) Kom på den smarta iden igårkväll, men som tur var hade våra vänner inget för sig :) Så det blir Daniel o Emelie o förhoppningsvis kommer de nyförlovade också :) Vilket fall som helst så kommer det bli kul som alla våra fester :)

Ska åka in lite tidigare till stan o lämna tillbaka vårt dyra knivblock vi köpte på cervera i början av året. Nu går det inte ens att få ner knivarna. Var inne med det igår men då va hon som har hand om reklamationer ledig, så det var ju bara snällt o åka hem igen. Var förvisso lite i tivoliparken med Alwin med så han fick åka lite rutschkana som han älskar :)

Nu kilar jag vidare mot nya äventyr *haha*

Inga kommentarer: