söndag 19 juli 2009

va ju hemskt vad tiden går fort ibland, helgerna bara svischar förbi. Som tur är har ju Björn 4 veckors semester kvar :) I helgen har det spenderats pengar, har köpt nytt möblemang till uterummet, även köpt gardiner som inte är med på bilden nedan pga tvättning och uppläggning .... får komma en bild på allt senare.

idag var mamma o pappa här på lite fika, pappa skulle hjälpa Björn med en sak. O igår var vi hos dom för att hjälpa till att gräva upp en massa rötter, pappa har nämligen klippt ner ett stort buskage :) Imorrn lär det bli några resor till tippen, har en hel del som ska slängas nu igen, tur man inte har så långt dit.

Ja vad mer kan jag skriva .... har hunnits med en hel del ju .... var ju för tusan på ikea i torsdags, köpte en byrå till Alwins rum o sen lite annat smått, inte så jättemycket utan mer lite lagom :) Tror det får va så för denna gång har nog lite torka i huvet. Tänkte bjuda på en bild på Alwin men verkar inte som bloggen vill samma som jag, kommer ju inte upp nån ruta när jag trycker på bildknappen ....jaja det får va så då.
Hej!

3 kommentarer:

Amme sa...

Va mysigt det blev i uterummet gumman. Roligt och köpa grejjer hehe =)

Ida sa...

Skitsnygga utemöbler!

Ida sa...

Vanligtvis gör vi inte det :P Men ibland blir det så eftersom Stefan jobbar sent. Gott kan jag säga att det var i alla fall! Marinerad kotlett, ugnsstekt färskpotatis och bea :P Hehe