lördag 9 maj 2009

har nästan precis kommit hem från en trevlig eftermiddag och kväll hos mamma o pappa. Jag o Alwin åkte ut där efter middagsvilan o sen ska han sova där tills imorrn. Björn är ju på thaiboxningsgalan i idrottshallen, han är funktionär och coach. Sen var det visst efterfest på Olearys, så jag ska åka in o hämta honom kl 2. Ska snart gå o nana kudden, får se om jag kan somna eller om ja ligger för o kolla klockan hela tiden :) Sen blir det till o hämta lilleman imorrn o sen ska Björn in igen till idrottshallen för att hjälpa till med städningen. Hoppas det inte tar så lång tid så vi får ha lite helg tillsammans här. Behöver måla klart fönsterna med ju ..... det löser väl sig.

Var ute på en liten promenad med Frida med i byn ikväll, hon var hos sina föräldrar o behövde lite friskluft så jag hängde på, trevligt o ses lite sådär spontant händer ju inte så ofta när vi bor så långt ifrån varann :)

Sa till igår på dagis att Alwin nog behöver sin middagsvila där, så han sov middag igår o var på bra humör hela eftermiddan sen, så har ju varit den sömnen som fattats här hemma, han har ju varit så trött stackaren. Tur det löst sig.

Var inget viktigare än så här :) haha. Hej!

Inga kommentarer: