tisdag 30 december 2008

så nu har vi internet igen. Så skönt :) Visst nu har man ju vant sig vid att vara utan men det ska det nog bli ändring på :)

Dagen har varit mindre intressant kan jag säga, vi har inte gjort nåt. Var dock ute o gick en liten runda efter Alwins mellanmål annars inget.

Kan ju uppdatera lite om julen. Här var det fullt stå i. Mats o Anette kom vid halv 4 för att hjälpa till lite. Sen vid kvart i 5 hade alla gäster kommit o det var dags att börja kränga :) haha. Alltid gott med julmat. Sen vig halv 7 kom tomten o vem fick mest paket .... jo Alwin :) Men så ska det ju vara.

Vi fick ju även ett litet snabbesök av tomten fredan innan jul, så då packade Alwin o Björn ihop Alwins nappar o gav dom till tomten. Har väl tagit ca 1 vecka innan Alwin vant sig att somna utan napp. Kvällarna har gått bra men mindre bra med middagsluren, men det har löst sig nu :) Stora killen.

Ska Björn vara ledig i 1 vecka efter idag :) Han har tatt semester på fredag o månda. Jag ska dock jobba lördag o söndag 7-13, så rätt chilla tider, men gäller ju o komma i säng på kvällarna :)

Hej

2 kommentarer:

Anonym sa...

Då är du (ni) lyckliga när ni fått igång internet. Hoppas att allt är bra med er.
Kram från Anette till dig o pojkarna

Anonym sa...

Skönt ni har internet igen gumman. Vi får ta en lunch på stan sen när skolorna har börjat så vi kan tjabba lite skit. pusss